Beste bezoeker van deze webpagina,


je bent nu op mijn persoonlijke webpagina. Zoals je bovenaan kunt lezen ben ik Hans van der Hoog.

Ik heb deze website zelf gemaakt op basis van Joomla, toen nog versie 1.5 en met een template waarbij ik maximaal kon aanpassen. Tot nut toe is dat met alle updates van Joomla goed gegaan, dwz de template is niet bijgewerkt door de makers voor de versie van Joomla die ik nu gebruik.

Op deze website vertel ik het een en ander over mezelf, over wat ik gedaan heb en wat ik nu doe.


We hebben een Bed and Breakfast, maar daar hebben Marjanne en ik  een aparte website voor.

Ook heb ik een aparte website voor de tuin, waarbij vooral onderhoud aan de orde komt - maar natuurlijk veel foto's hoe de planten zich ontwikkelen in de loop der jaren.

Voor een andere hobby van mij - de genealogie, of te wel onderzoek naar mijn voorouders en afstammelingen in de totale stamboom heb ik ook maar een aparte website gemaakt. Anders werd de basis website (vanderhoog.nl) wat te uitgebreid. Ik wil hier wel laten zien wie er in de afgelopen jaren op de dag van vandaag is geboren, getrouwd of overleden binnen mijn stamboom.

Op deze basis website gaat het vooral over nieuwtjes bij ons thuis en over het roeien, mijn grootste hobby.

Hieronder komt dan het "laatste nieuws"  van deze maand, voorzover ik dat nieuw vind:

maandag 31 december 2018 18:36

Een overzicht van het jaar 2018 van onze belangrijkste nieuwsitems

december 2018

 Nog net in november, maar ik zet de geboorte van mijn kleinzoon : TEO HENDRIK CORNELIS op 28 november 2018 hier neer. Moeder en zoon maken het goed, vader broer(Rufufs) en zus (Stella) ook, net op tijd in hun nieuwe huis in Rotterdam Schiebroek.Teo H C Volder 01 en Opa en Oma Marjanne waren er ook even Teo en Opa

 


november 2018

 Het is al weer november, mijn zoon is verhuisd (ook door mij) in Rotterdam; Daan heeft z'n busrijbewijs, gewoon een goed begin van deze maand.

En dan waren er ook nog de eerste oliebollen heerlijk.

 

 

 

oktober 2018 

 Oktober, de maand waarin we altijd resterende maiskolven uit het veld achter ons huis halen, dit jaar iets eerder dan bv tijdens de Herfstvakantie.

Marjnne heeft de 4 mijl van Groningen hard gelopen, uitstekende prestatie Marjanne 4mijl 06

 

 

september 2018

 De Maand september is al bijna voorbij en ik denk er nu pas aan om de nieuwsflits weer bij te werken:

er is veel gebeurd: veel B&B gasten, Bij Wouter wat geklusd, we zijn op vakantie geweest, en nog een keer en we hebben samen een wedstrijd geroeid, later zal ik van foto'tjes toevoegen.

Met een storm is het zo leuk aan de kust :

dagje-stormaanzee_01
dagje-stormaanzee_02
dagje-stormaanzee_03
dagje-stormaanzee_04
dagje-stormaanzee_05
dagje-stormaanzee_06
dagje-stormaanzee_07
dagje-stormaanzee_08
dagje-stormaanzee_09
dagje-stormaanzee_10
dagje-stormaanzee_11
dagje-stormaanzee_12
dagje-stormaanzee_13
01/13 
start stop bwd fwd

 

augustius 2018

Nieuws: Fietstocht zeedijk en bezoek Hamburg

Afgelopen zondag (29/7) weer eens langs de zeedijk van Holwerd naar Lauwersmeer geprobeerd te fietsen: te veel hekken, dan maar een iets andere route :temporary file1894693111

 Afgelopen weekend (3-5/8) in Hamburg/Pinneberg gelogeerd bij fam Jungerman, met een concert met licht- en waterorgel: leuk gezicht was alleen veeeel te druk weekendJungerman 48

juni 2018

Juni 2018

 Nog een enkele dag in juni, dus eigenlijk niet zinvol om veel (en dat is er) te melden, hierbij nog een enkele foto van de tuin vakantie juni2018 23

 

 

 

Ik wil ook graag vertellen over de opleidingen en het werk wat ik heb gedaan in mijn leven, dus daar weid ik ook een deel van de site aan - een soort uitgebreid cv of levensverhaal.

Eigenlijk zou ik graag een soort familie forum willen maken, maar ik kan nu eenmaal niet op tegen WhatsApp, wat veel sneller een berichtje aan familie doorstuurt. Wellicht dat ik zo'n groeps app van Whattapp in de website verwerk - hoewel dat waarschijnlijk niet kan vanwege de privacy van zo'n groep.

Van mijn trainingen houd ik al jaren een dagboek bij (eerst in overzichten = spreadsheets, en nu ook als een blog met de cijfertjes: "Van Training naar Training ..."), vroeger deed ik dat gewoon in een trainingsboekje. Wat ik nog steeds heb.

Lezend op internet kwam ik ook veel persoonlijke meningen tegen, daar leent zich dat medium voor. Ook dat probeer ik bij te houden, al lukt dat niet erg goed. In het menu wordt je daarvoor doorgeleid naar een aparte website in Wordpress met als titel "Van Dag tot Dag ...".

Van Training naar Training .... 22/1

ergo ivm ijs

 datum  omschrijving  afstand  tijd gem/500m hartslag tempo omstandigheden
 22-1-2019 ed op RP3 4058 20:00 2:27,2  114-116 25,3  200 Kj/166,3 W/ D 2,31 >8,30 m/haal

is wel goed gegaan, maar had echt geen zin in een tweede 20 min.

Van Training naar Training .... 20/1

WEER ERGO IVM IJS

 datum  omschrijving  afstand  tijd gem/500m hartslag tempo omstandigheden
 20-1-2019 ed op RP3 3988 20:00  2:30,5 118 25,7 196 kJ/163,5 W ong 8 m/haal 

ging toch beetje moeizaam

 

positie 16
positie 18

Additional information