AVB Geslaagd 1e971

Uiteindelijk heb ik het examen toch gehaald en mocht ik de weg (vanaf 5 mei 2021) op voor het AVD examen, oh ja en intussen nog een keer theorie doen (2x): valt tegen om weer regeltjes te leren.

Intussen was Dirk wel trots dat zo'n ouwe man van hem les kreeg en dat zette ie meteen op FACEBOOK.  De reacties vond ik ook erg leuk en bemoedigend.

Ook had ik inmiddels bedacht dat het op de weg tussen al het andere verkeer best wel eens eng zou kunnen zijn. Het resultaat was de aankoop van een Piaggio MP3 - een driewiel motor van 400 cc waarmee ik met mijn BE-Rijbewijs op de weg mocht. Daar heb ik best wel veel aan gehad en voldoening in gevonden.

Later een "echte" motor (28/9 2021) aangeschaft en nu staat mijn Piaggio nog steeds te koop op FACEBOOK, jammer dat ik hem niet eerder kon verkopen.

Aanvankelijk heel eng om er mee te rijden tussen al die snelle auto's, maar op zeker moment gaat het werken. En ik kreeg natuurlijk les van Dirk tegelijk op zijn lesmotor, en al die aanwijzingen en opdrachten hebben me veel plezier gebracht.

 

 

 

 

 

positie 16
positie 17