Sinds jaar en dag - zoals de uitdrukking is - houdt ik een vakantielogboekje bij. Kilometerstanden, uitgaven, waar we naar toe gingen en meestal ook wat we dat jaar weer eens vergeten waren mee te nemen. Soms ook wat specifieker zaken, zo had ik een keer een roeiboot gezien op een vakantie in Saksild, Denemarken. Later heb ik die informatie gebruikt om de vereniging echt te vinden en te bezoeken - erg leuk.

Bij onze reis naar de Noordkaap met de camper vond ik het leuk om wat van ons te laten horen en daar was het verslag op mijn website  geboren. Omdat beelden vaak meer zeggen dan (zeker mijn) woorden heb ik er best wel veel foto's tegenaan gegooid en geĆ¼pload en gepubliceerd.

De vakantieboekjes zijn er nog steeds en vormen vaak het uitgangspunt voor het verhaal van die dag, week en reis. Het is ook een vorm van herinnering waardoor ik maar hoop de "alzheimer" op afstand te houden.

Ik ga de verhalen (in delen) onderbrengen in een menu ingedeeld naar de jaren en alleen toegankelijk vanuit dit document

positie 16
positie 17